Natt til onsdag ble en mann i 20-årene kjørt til St. Olavs hospital og operert for stikkskader i magen etter en hendelse i Midtbyen. En kvinne (33) ble pågrepet på stedet og er siktet i saken.

Torsdag ble det foretatt avhør av den siktede kvinnen. Jourhavende jurist Anne Haave i Trøndelag politidistrikt sier til Nidaros at hun ikke vil komme med detaljer fra hva som er forklart i avhøret.

– Jeg vil ikke si noe annet enn at hun knytter seg til det som har vært en voldsutøvelse. Hun er løslatt fra politiets varetekt, sier Haave fredag.

LES OGSÅ: Mann operert for stikkskader etter hendelse i Midtbyen

Advokat Tore Angen forsvarer den siktede kvinnen.

– Hun er løslatt og benekter straffskyld, sier Angen til Nidaros.

Nidaros har spurt Angen om kommentarer til at politiet sier at kvinnen knytter seg til det som har vært en voldsutøvelse, men har foreløpig ikke fått svar på dette.

Den fornærmede mannen ble avhørt onsdag. Politiet bekreftet da at det er en relasjon mellom de involverte, men vil ikke gå nærmere inn på hva relasjonen er.

Det var klokken 01:38 natt til onsdag at politiet ble oppmerksom på hendelsen i Munkegata. En politipatrulje som var ute og patruljerte i Midtbyen observerte personene og tok kontakt med dem.

Kvinnen ble pågrepet umiddelbart på stedet og er i skrivende stund siktet for kroppsskade.

Det er gjort flere beslag i saken, men Haave ønsker ikke å gå nærmere inn på hvilke beslag som er gjort. Hun ønsker heller ikke å opplyse om hva som er brukt for å pådra den fornærmede mannen stikkskader.

– Hvordan går det med mannen etter operasjonen?

– Han er lettere skadd, etter det jeg vet. Det skal ha gått forholdsvis bra, sier politiadvokat Haave.

Politiet har avhørt flere vitner i forbindelse med saken.