Det var tirsdag morgen at en kvinne i 70-årene ble påkjørt i det hun skylle krysse Bynesveien på Rye, ved avkjøringen til Klefstadbakkan.

Kvinnen var delvis bevisst da nødetatene kom til stedet og det ble gjennomført førstehjelp før kvinnen ble kjørt til St. Olavs hospital for behandling.

Der har hun også gjennomgått operasjon, opplyser etterforskningsleder Per Christian Stokke ved Heimdal politistasjon til Nidaros onsdag.

– Vi har ikke fått nye oppdateringer i dag og det siste vi vet er at hun var til operasjon, sier han.

Påkjørselen ble betegnet av politiet som en alvorlig ulykke, men Stokke kjenner ikke til om tilstanden til kvinnen beskrives som alvorlig eller kritisk.

Politiet gjorde tirsdag beslag i førerkortet til føreren, en mann i 50-årene. Det gjør at han automatisk er siktet i saken.

– Han er veldig preget etter hendelsen, sa jourhavende Berit Presthus i Trøndelag politidistrikt til Nidaros tirsdag formiddag.

Mannen er avhørt, men Stokke ønsker ikke å kommentere hva han har forklart. Etterforskningslederen vil heller ikke kommentere hendelsesforløpet av hensyn til etterforskningen.

Politiet har også gjort beslag i mannens bil for å se etter spor og sjekke om ulykken eventuelt kan skyldes tekniske feil.