Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke med tre involverte biler midt på brua ved Nordre Avlastningsveg.

Det opplyser politiet på Twitter.

Operasjonsleder Trond Volden opplyser at tre personer er involvert i trafikkulykken.

– Alle skal være oppegående. Det framstår ikke som alvorlig per nå.

Klokken 10.54 opplyser VST at veien er åpnet igjen. Det skal være mye kø som følge av hendelsen, ifølge Google Maps trafikkoversikt.

Kvinne til sykehus

Innsatsleder Margrethe Wenseth forteller at en kvinne er kjørt til sykehus for en sjekk. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader.

– Det er snakk om materielle skader. Én person er kjørt til sykehuset for observasjon, med tanke på at en airbag har vært utløst.

Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet.

– Det har vært et trafikkuhell med tre involverte kjøretøy. Hendelsesforløp etterforsker vi, og driver med politiarbeid på stedet. Vi tar bilder, måler og tar avhør. Så må vi komme tilbake til årsak.

– Er det mistanke om høy fart?

– Jeg vet ikke om sporene i veibanen er bremsespor eller skrensespor. Alle eventualiteter blir tatt høyde for.

Framhjulet låste seg

Klokken 11 forteller operasjonsleder Trond Volden at en av bilene kom over i motgående kjørefelt og kolliderte med de to andre.

– Det er opplysninger om at det ene framhjulet på bilen som kom over i motgående låste seg, og at det er årsaken til hendelsen. Den er tauet inn for undersøkelser.