Det er Trondheim Sommertid som har klart å lokke Bieber og hans Justice World Tour til Norge - som kun ett av fire eksklusive stopp i hele Europa – og eneste stopp i Norge, står det i en pressemelding.

– Vi er ekstremt glade og stolte av å kunne lansere tidenes konsert i Trondheim. Justin Bieber er en av verdens aller største artister. Det er ekstremt imponerende tatt i betraktning hans unge alder. Konserten på Leangen Travbane 7. august blir hans eneste i Norge på den kommende turneen, og en av kun fire konserter i Europa i 2022. Det blir en eksklusiv konsert med tilreisende fra hele Europa, og et minne konsertgjengerne i Trondheim aldri vil glemme, sier Kristian Digre ved Livesentralen i pressemeldingen.

Bieber debuterte i 2010, og har siden gitt ut seks album.

Med 9 milliarder stømninger, 70 millioner solgte albumer og 8 førsteplasser på Billboard listen har han slått de fleste rekorder og etablert seg som en av vår tids storheter, påpekes det i pressemeldingen.

Justin Bieber, er artisten hele Trondheim Sommertid-dagen bygges rundt, men flere artister vil bli annonsert fortløpende, opplyses det.

Billettsalget starter 19. november klokken 10:00 via Ticketmaster.no.