Gå til sidens hovedinnhold

Involvert i promillekjøring to ganger på én natt

Sjåfør mistenkes for promillekjøring etter et trafikkuhell Tidligere samme natt satt han på med annen bil som ble stoppet etter ruskjøring.

En mann i midten av 20-årene ble i femtiden i natt mistenkt for promillekjøring og fraktet til St. Olavs hospital etter å ha havnet i autovernet i Bjørndalen med motorsykkel.

– Sjåføren ble kjørt til traumeteam på sykehuset. Det ble tatt blodprøver med mistanke om promille. Sjåføren var oppe og sto etter hendelsen, men uttrykte smerte, sier Øystein Sagen operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet kan ikke si noe mer om helsetilstanden til sjåføren lørdag morgen.

Ifølge Adressa var denne sjåføren passasjer i en bil som ble stoppet for promillekjøring litt tidligere samme natt. Da fikk nemlig en mann i 20-årene beslaglagt sitt førerkort etter å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand på Tiller. Dette skjedde i 3-tida.

– Mannen hadde kjørt på rødt lys. Politiet stoppet sjåføren og han blåste over lovlig promilleverdi, sier operasjonsleder Sagen.

Til Adressa sier operasjonsleder Ellen Maria Brende at motorsyklisten var passasjer i denne bilen.

– Føreren var passasjer i bilen som ble kontrollert på Tiller tidligere, og blåste også til over lovlig verdi, uttaler hun.

Kommentarer til denne saken