Landslagstrener Christian Berge, verdensstjerne Sander Sagosen, samt Kolstad-duoen William Aar og Tom Kåre Nikolaisen er klare til europamesterskapet som torsdag kastes igang i Norge, Sverige og Østerrike.

Trondheim Spektrum er som kjent det norske vertskapet, der det fra og med torsdag spilles kamper. Spania og Latvia åpner showet, før Tyskland og Nederland barker sammen senere på kvelden.

Lekte seg

Først fredag kveld EM-åpner Norge mot Bosnia & Hercegovina, etter at Frankrike og Portugal har spilt tidligere på kvelden.

Tirsdag ettermiddag prøvde det norske landslaget den ferske storhallen for første gang. Nidaros fikk se ganske nøyaktig ni og et halvt minutt av sekvensen, der Sagosen og resten av det norske laget lekte seg med ball.

Berge og resten viste glimrende takter i nullspretten og humøret var tilsynelatende svært godt før alvoret. Heimdalingen var i lekehumør, mens både PSG-stjerne Sagosen og Aar imponerte med stor ball.

Tom Kåre Nikolaisen, som kom inn etter Bjarte Myrhols forfall, fikk varmet opp seg selv før den første økta i nyhallen. Unggutten var naturligvis også i godt humør og hilste på Nidaros før økta.

Viste glitrende form

Landslaget ankom byen sent søndag kveld, etter at de samme dag slo de Serbia 38-28 i Golden League i Paris, i det som ble Norges generalprøve før mesterskapet.

Sagosen viste glitrende form timer før han og resten av de norske stjernene satte seg på flyet til Trondheim. Berge og hans tapende VM-finalister fra fjorårets mesterskap skal være blant de store favorittene.