Gå til sidens hovedinnhold

Han får toppstilling i nye «Arena Midt-Norge»: – Har ettertrykkelig bevist at han leverer

Han har jobbet med RBK, Byåsen, Rosenborg IHK, Leangen og mye annet. Nå får Per Jørgensen ny toppstilling.

«Det er med stor glede og forventning vi kan meddele at Leangen Travbane og travet i Midt-Norge leier inn Per Jørgensen som utviklingssjef for det nye regionanlegget for travsport i Midt-Norge: Arena Midt-Norge!»

Det skriver Leangen i en pressemelding torsdag.

Jørgensen hadde den samme jobben på Leangen mellom 2014 og 2017.

- En stor ressurs

– Da viste han med all tydelighet at han kan skape oppmerksomhet og resultater: En massiv økning i antall besøkende, solide inntekter på sponsorsiden og stor aktivitet ift. utleie og andre arrangementer, står det i pressemeldingen.

Leangen-leder Robert Jakobsen er fornøyd med ansettelsen.

– Per blir en stor ressurs å ha med seg i utviklingen av anlegget og travsporten i regionen. Jørgensen har ettertrykkelig bevist at han leverer, det har han vist i mange roller de siste tiårene i trøndersk næringsliv. Han bidro i stor grad til at Leangen Travbane opplevde en kraftig revitalisering de årene han var ansatt her, sier Jakobsen.

90 år med historie

– Jeg er helt sikker på at han vil levere og bidra til at vår nye storstue, Arena Midt-Norge, blir en kjempesuksess, sier en glad daglig leder Robert Jakobsen, som legger til:

– Mottakelsen hittil i Orkland er bare helt fantastisk – kommune, næringsliv og privatpersoner er veldig positive. Det er en slik glød og forventning til anlegget og aktivitetene vi skal få til, at jeg har vondt for å se at dette kan bli noe annet enn suksess, sier Jakobsen.

Nå er altså 90 års historie med trav på Leangen snart over og den nye arenaen på Orkland blir den første nybygde arenaen på 34 år i travet.

– At hesten og travsporten er en solid kulturbærer i Orkland er hevet over enhver tvil. Men selv om vi er på travhestens og Nils Arne Eggens hjemmebane, skal vi utvikle et anlegg som skal bli til glede for hele Midt-Norge.», avslutter Jakobsen.

Kommentarer til denne saken