Gå til sidens hovedinnhold

Hallo Rita! Har du ingen egen mening, men er nødt til å dytte andre foran deg?

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi vil gjerne høre fra DEG i denne saken, skriver Nina Wikan.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vet at Bystyret har vedtatt å legge ned vårt kjære Vistamar. Behandlingsplassen i Villajoyosa i Spania som betyr SÅ mye for både meg og utrolig mange andre. Jeg har alvorlig kols, men har hatt stort utbytte av mange opphold på Vistamar takket være skreddersydde opplegg for trening og det gode klimaet.

Jeg registrerer nå at Nidarvoll og Olavsgården skal bygges om og «erstatte» tilbudet vi får på Vistamar. Så vidt jeg skjønner blir ikke disse nye tilbudene klare for bruk før tidligst i 2023! Hvorfor i all verden skal dere da legge ned Vistamar 1. juli i år?

Er det kanskje fordi Trondheim kommune håper at vi skal bli så dårlige i mellomtiden at vi ikke orker å sammenligne tilbudene? Håper dere at vi blir så senile i mellomtiden at vi ikke lenger husker det gode klimaet vi hadde i Spania og hvor mye bedre vi ble etter opphold der?

Les også

Du er meg. Du har hatt smerter i 15 år. Enkelte dager er virkelig vonde. Du greier nesten ikke komme opp av senga. Så går du skjevt, krokete og forsiktig mens du er hvit i fjeset av smerter.

Og hvorfor er ordfører Rita Ottervik øredøvende taus i denne debatten? Hallo Rita! Har du ingen egen mening, men er nødt til å dytte andre foran deg? Vi vil gjerne høre fra DEG i denne saken!

Kommentarer til denne saken