Gutt forsøkt dratt inn i bil på Heimdal. Nå ber politiet om hjelp

Et mindreårig barn skal ha blitt forsøkt tatt med i en lys kassebil. Politiet ber om hjelp fra publikum.

DEL

Politiet fikk torsdag 12. november kl. 17.15 melding om at et mindreårig barn ble forsøkt tatt med i en lys kassebil/van, av ukjente gjerningspersoner, melder Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Dette skal ha skjedd i krysset mellom Industriveien og Sivert Thonstads vei på Heimdal, mellom kl. 15.00 og 16.00, torsdag 12. november.

Politiadvokat Anne Haave, sier til Nidaros at ingen er siktet eller mistenkt i saken.

– Vi har begynt å få inn noen tips, men vi vil gjerne ha flere. Har folk dashbord-kamera i bilen, se gjennom opptaket, har man sett noe aktuelt – ta kontakt med oss, oppfordrer hun.

Politiet etterforsker saken bredt, med høy prioritet, og foretar i dag en rundspørring i området.

– Det foregår fortsatt rundspørring i området. Vi foretar taktisk og teknisk etterforskning og gjennomgår beviser og eventuelle opplysninger politiet sitter på, sier Haave til Nidaros fredag kveld.

– Saken har høy prioritet sies det, hva betyr det?

– Det betyr at vi bruker de tilgjengelige ressursene vi har både på etterforskning og operativt for å best mulig håndtere denne saken. Den fornærmede, en mindreårig gutt, har vært i tilrettelagt avhør. Det er også tatt avhør av andre vitner.

– Hvordan har familien det?

– Jeg har ikke kjennskap til det, men jeg vil anta at det er ganske spesielt å få hjem en gutt som forteller at han er forsøkt dratt med inn i en bil.

– Ble han fysisk forsøkt dratt inn i en bil?

– Han ble forsøkt dratt inn i en bil og han kom seg bort fra stedet. Vi prøver nå å verifisere historien, svarer politiadvokaten.

Har du tips til saken?

Ta kontakt med politiet på 7348 9400.

Artikkeltags

laster
Se kommentarer

Kommentarer til denne saken