– Fører har selv forsøkt å slukke brannen med pulverapparat, forteller operasjonsleder Bjørnar Gåsvik i Trøndelag politidistrikt.

Politiet ble kontaktet av brannvesenet lørdag klokka 12:32 om at det hadde vært en brann i en personbil i Brøttemsveien på Tiller, og at slukking pågikk.

Sjåføren kan ha pustet inn både røyk og pulver fra pulverapparatet, og derfor er det også en ambulanse på vei til stedet.

– Nå skal vi sikre stedet så ingen andre kjører inn i det, og så skal vi bistå fører så han får den helsehjelpen han trenger, sier politiet.

Sendt til sykehus for sjekk

Det er snakk om en SUV, og det er foreløpig for tidlig for politiet å si noe om hva som kan ha forårsaket brannen. Operasjonslederen er heller ikke kjent med om bilen kjørte da det begynte å brenne, eller om den sto parkert.

Like over klokka 13 er mannen i slutten av 30-årene sendt til sykehuset for en sjekk.

– Bilen står ikke til hinder for andre trafikanter, og eier ordner med bilberging selv. Så opprettes det sak på forholdet, ettersom det har vært en brann, sier Gåsvik.

Åpne flammer

På stedet forteller Kristen Risstad i Trøndelag brann og redningstjeneste at bilen er totalskadd og klar for kondemnering.

– Brannårsaken er uvisst, sier han til Nidaros' reporter på stedet.

Han forteller at det var åpne flammer da brannvesenet kom til stedet. Potensielt skadeomfang i en slik brann, er stort, sier han.

– Bilbrann går veldig fort om det brenner i kupeen, sier han, som har ett råd til sjåfører som opplever det samme:

– Det er å komme seg ut, sier han.