Gå til sidens hovedinnhold

Følg cupfesten på Nidaros: Seks kamper på menyen

Nidaros har en bred og god meny fra cupens første runde

Det er altfor lenge siden sist, men nå er cupens første runde endelig tilbake.

Lørdag er det avspark i den første av i alt sju cupkamper med trønderske klubber involvert. Seks av disse kampene kan du følge gjennom Nidaros og Direktesport.

Nå lukter det endelig vafler, kaffe og cupstemning etter et år uten norgesmesterskap i fotball, i hvert fall på herresiden.

Lørdag klokken 13 begynner cupshowet når formlaget Levanger kommer på besøk til Trondheim sør for å hamle opp med Kolstad fra Norsk Tipping-ligaen. Da er oppvarmingen til naboklubben Tillers bortemøte med Tynset i gang.

Klokken 15 får NTNUI-studentene besøk av Stjørdals-Blink fra OBOS-ligaen på Lade. Blink berget plassen i landets nest-øverste divisjon og skal være store favoritter til å slå studentene.

Dagen etter er også Nardo favoritter når de kommer på besøk til Verdalsøra klokken 16. Verdal rykket ned til 4. divisjon i 2019 og dermed skiller to divisjoner til bydelsklubben fra Trondheim. Samtidig har Strindheim besøk av Orkla, i et rent trøndersk oppgjør fra Norsk Tipping-ligaen.

Klokken 18 er selve desserten, når Erik Selnæs og hans Byåsen-mannskap skal gjøre opp med Ranheim om en plass i 2. runde. Byåsen rykket ned fra PostNord-ligaen i 2019 og får først i år muligheten til å rykke opp igjen. Hvordan står de til Ranheim? Der har Hugo Pereira endelig fått skikk på laget med to strake seiere, i kjølvannet av en forferdelig serieåpning.

Med mange spennende og tette oppgjør bør det friste med å se kampene fra Nidaros denne helgen. RBKs kamp mot Melhus på bortebane kan dessuten følges i tekstform fra klokken 18 søndag.

Og dersom du ikke får nok fotball, kan du se 42 andre kamper i helga via Nidaros Direktesport.

Kommentarer til denne saken