Etterlyser flere vitner etter bortføringsforsøk

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som oppholdt seg i nærheten av bussholdeplassen Peder Morsets veg på Heimdal, torsdag 12. november. Politiet anser de som vitner.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som oppholdt seg i nærheten av bussholdeplassen Peder Morsets veg på Heimdal, torsdag 12. november. Politiet anser de som vitner. Foto:

DEL

Etter å ha gått gjennom overvåkningsbilder, ønsker politiet i Trøndelag å komme i kontakt med personer som oppholdt seg i nærheten av bussholdeplassen Peder Morsets veg på Heimdal, torsdag 12. november ca. kl. 16.00, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet har ingen mistanke om at disse personene er involvert i noe kriminelt, men ønsker å komme i kontakt med personene som vitner i forbindelse med etterforskning av et forsøk på bortføring av barn.

Det var 12. november klokken 17.15 at politiet fikk melding om at et mindreårig barn ble forsøkt tatt inn i en lys kassebil eller en van i krysset mellom Industriveien og Sivert Thonstads vei på Heimdal.

Saken etterforskes etter straffeloven paragraf 254 som omhandler frihetsberøvelse. Politiet har foretatt rundspørring i området, innhentet videoovervåkning og fortsetter etterforskningen denne uka. Det er også gjennomført tilrettelagt avhør av den fornærmede.

Politiet har ingen mistenkte i saken.

Nidaros omtalte saken i forrige uke:

Gutt forsøkt dratt inn i bil på Heimdal. Nå ber politiet om hjelp

Personene bes ta kontakt med politiet via deres nettside tips.politiet.no/trøndelag eller via telefon 7348 9400.

Artikkeltags

laster
Se kommentarer

Kommentarer til denne saken