(Nettavisen): Durek Verrett (48) har sammen med skuespillerne Lars Berteig Andersen og Bjørn Alexander fra Trondheim har Verrett startet bandet «The Jacketeers». Det skriver VG.

I en pressemelding står det at bandet ble til i en klesbutikk i Beverly Hills, der bandmedlemmene skulle kjøpe antrekk til en stor fest.

– Vi var på et kjøpesenter for å finne et antrekk til en Oscar-fest. Alle tre av oss prøvde den samme grelle, blomstrete dressjakka, som tilfeldigvis var på tilbud. Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, forteller Durek.

Nå har de gitt ut partylåten «Afterski i Queill»

– Vi syns låten er gøy, og håper resten av det norske folk vil bli med oss i å danse på bordet, slippe alle hemninger, synge med og bare ha det gøy, sier Alexander i pressemeldingen.

Det er Anders Nilsen som har produsert låten sammen med det ferske boybandet. Manageren hans, Aslak Klever, sier til Nettavisen at han er godt fornøyd med låten.

– Anders gleder seg stort over dette nye fantastiske samarbeidet, sier Klever.

Harselerer med Se og Hør

Det er nok ikke mange som hadde sett for seg at Märtha Louises (51) forlovede, skulle dukke opp på en norsk afterski-låt, men 48-åringen bruker anledningen til å komme med et aldri så lite stikk.

Det er ingen hemmelighet at Verrett har et anstrengt forhold til norsk presse, da spesielt Se og Hør. Nå bruker han låten med å harselere med bladet. Det skriver Se og Hør.

I låten hører man den selvutnevnte sjamanen synge noe som:

«In my fancy pancy, Gucci knickers, langrennsski with flags and snickers. Dancing just like I don't care. So take a pic for Se og Hør».

Se og Hørs redaktør, Ulf André Andersen, har blitt spurt om hva han synes om Dureks harselering med bladet.

– Durek står fritt til å synge om oss og vi synes det er fint at Durek nevner Se og Hør i låten, det viser at han ta oss på alvor, forteller Andersen til Se og Hør.

Fått med seg barnestjerne

Verrett har altså fått med seg de to nordmennene Lars Berteig Andersen og Bjørn Alexander på laget. De to er ikke helt ukjente for det norske folk.

Andersen er allerede kjent som barnestjernen «Benny» fra «Olsenbanden jr.».

Bjørn Alexander er kjent fra NRK Super og har vært programleder for Supernytt. Han har også spilt i TV-serien «For All of Mankind» fra 2019.