Skuespiller, manusforfatter og regissør Dolp Lundgren (65) forteller åpenhjertig om kreften i serien «In Depth With Graham Bensinger».

Han deler også nyheten på Instagram.

Kjempet i åtte år

I serien forteller Lundgren at han har kjempet mot kreften i åtte år. Det var først i 2015 at skuespilleren fikk diagnosen, den gang fikk han beskjed om at han hadde fått lungekreft, og havnet etter hvert i remisjon.

I 2020 fikk skuespilleren imidlertid tilbakefall, og fikk beskjed fra legene om at han bare hadde to til tre år igjen å leve.

Les også: Norske Emma Krokdal (24) er sammen med Dolph Lundgren (62)

I følge hans norske forlovede, Emma Krokdal (26), fortalte legene at Lundgren hadde svulster i både lunger, mage, ryggrad og nyrer.

Oppsøkte hjelp

Til tross for den tøffe beskjeden bestemte 65-åringen seg for å oppsøke hjelp fra enda en lege, og da skal Lundgren ha fått behandling som gjør at svulstene krymper.

I intervjuet nevner 65-åringen også at han tok anabole steroider da han var ung, og undrer nå om det kan ha en sammenheng med kreften.

Møttes på treningssenter

I 2020 kom nyheten om at 65-åringen er sammen med Emma Krokdal, og i 2022 annonserte paret at de skal gifte seg.

– Hun er min kjæreste og vi møttes for fem måneder siden, sa Lundgren til Aftonbladet den gang.

Avisen skrev at Emma Krokdal jobber på et av de mest trendy treningssentrene i West Hollywood, Equinox, og at det var der de to møtte hverandre.

– Emma jobber som personlig trener i LA. Hun kommer egentlig fra Trondheim i Norge. Hun er min kjæreste og vi møttes for fem måneder siden, fortalte Lundgren til Aftonbladet gjennom sin agent, Johan Pråmell.

Dolph Lundgren to døtre, Greta (21) og Ida (27), fra et tidligere ekteskap med svenske Anette Qviberg (57).

Lundgren har blant annet spilt i James Bond-filmen «Med døden i sikte» og andre filmer som «Rocky IV», «Universal Soldier», «Red Scorpion» og «Silent Trigger».