Gå til sidens hovedinnhold

Disse starter for RBK

Per Ciljan Skjelbred er tilbake i kamptroppen etter langvarig skadeavbrekk.

Rosenborg gjør samtidig ingen endringer på laget fra 1-1 kampen mot Vålerenga.

– Vi gjør ikke det. Det er litt for tidlig. Vi er nødt til å sjekke kroppene til hver enkelt kamp, og hvor mye de tåler. Det er dette vi har trent for, disse tilfellene her, så vi håper spillerne responderer på en bra måte.

Det sier Åge Hareide om hvorfor han velger samme laget som startet mot Vålerenga. Den kampen endte 1-1 etter scoring av Kristoffer Zachariassen.

Torsdag kveld er det Viking som står på motsatt banehalvdel. Det er også RBKs første hjemmekamp for sesongen, noe Hareide gleder seg ekstra til.

– Det blir fint å spille på Lerkendal. Viking er et godt lag, og de kommer fra et fint resultat. Vi må opp på tå hev, men det skal vi klare, sier Hareide.

Dagen før trening var stort sett hele laget på treningsfeltet. Eneste spiller i troppen som manglet var Anders Ågnes Konradsen. Han skal nå gjennom en MR-undersøkelse etter funn av ny skade.

Hareide forteller at både Per Ciljan Skjelbred og Edvard Tagseth nå er friskmeldte, og begge er med på benken. Samtidig håper han å ha Ole Sæter og Jonathan Augustinsson med fra neste uke.

Slik starter RBK (4-3-3):

André Hansen – Erlend Dahl Reitan, Even Hovland, Holmar Eyjolfsson, Adam Andersson – Vebjørn Hoff, Markus Henriksen, Kristoffer Zachariassen, Emil Konradsen Ceïde, Dino Islamovic, Stefano Vecchia.

Benken:

Sander Tangvik, Mikkel Konradsen Ceïde, Besim Serbecic, Per Ciljan Skjelbred, Guillermo Molins, Edvard Tagseth, Carlo Holse og Rasmus Wiedesheim-Paul.

Kommentarer til denne saken