Natt til lørdag kunne politiet i Trøndelag melde om fem hendelser de måtte aksjonere på. Til natt til lørdag å være, har det gått rolig for seg.

– Det virker som det ikke har vært det største trykket, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Trond Hangaas, til Nidaros.

Slag og verbale trusler

Rundt klokken 00.30 i natt ble en kvinne i 20-årene bortvist fra sentrum til klokken 8 lørdag morgen etter å ha slått til en dørvakt på Studentersamfundet.

– Kvinnen ble lagt i håndjern til vi kom og tok kontroll på henne. Hun ble gitt pålegg om å forlate og vekteren vurderer anmeldelse, sier operasjonslederen.

Senere ble en mann i 50-årene bortvist fra et serveringssted og Midtbyen, etter å ha kommet med verbale trusler mot de ansatte.

Uenige om oppgjør

Like etter klokken 3 i natt var det en voldshendelse på et sentrumshotell, ifølge politiet. Krangelen skal ha vært mellom en drosjesjåfør og en hotellgjest om oppgjøret for turen.

– Vekterfirma ringte og ba om bistand fra oss. Drosjesjåfør hevdet seg utsatt for vold, men mistenkte nektet for det. Det skal ha vært trusler mellom de involverte og mot vektere. Passasjeren fikk pålegg om å gå på rommet sitt. Det er tatt personalia, slik at det er mulig med anmeldelse dersom fornærmede ønsker det, sier Hangaas og presiserer at hendelsen ble løst med dialog på stedet.

To menn i 20-årene skal ha blitt utsatt for vold av tre ukjente menn. Hendelsen skal ha skjedd på Møllenberg, og ingen av de involverte skal være alvorlig skadet, men ble kjørt til legevakt for sjekk.

Gjemte seg i bøttekott

Like etter klokken 4 får politiet melding fra et hotell i byen om en tyv som gjemte seg inne i et bøttekott. Tyven skal være en kjenning av både hotellet, vektere og politiet fra en tidligere anledning.

Vedkommende er ifølge Hangaas i slutten av tenårene.

– Rakk ikke å stjele noe denne gangen. Bortvist fra stedet, skriver politiet på Twitter.