– Hvordan kan han si at det var kun Oslo-folk som er skuffet over valget av Koteng som ny styreleder, når han selv ikke er trønder?

Ansvarlig redaktør Arne Reginiussen skrev kommentar etter årsmøtet i RBK.

Ansvarlig redaktør Arne Reginiussen skrev kommentar etter årsmøtet i RBK. Foto:

Av

RBK søker generasjonsskifte ute på banen, kanskje på tide å få det inn i styrerommet også, skriver Erik Sivertsen.

DEL

LeserbrevHvordan kan redaktør i Nidaros si at det var kun Oslo-folk som er skuffet over valget av Koteng som ny styreleder, når han selv ikke er trønder.

Jeg er født og oppvokst i Trondheim, medlem i RBK er obligatorisk. Over 200 stemte også på Gjersvold, innstilt av valgkomiteen, som besto av trøndere. Du mener Koteng er best skikket fordi han er best egnet for framtidig satsing sportslig.

Vil minne om at han har sittet 8 år, noe mange mener er nok. De siste årene han som styreleder, har det virket som Koteng har hatt nok med seg selv, mener mange, som bor i TRØNDELAG.

VG og Adresseavisen mente at prosessen før valget ikke har vært demokratiske, ikke at de er imot valget av Koteng. RBK søker generasjonsskifte ute på banen, kanskje på tide å få det inn i styrerommet også. En styreleder skal vel strengt tatt ikke direkte styre den sportslige utviklingen i en klubb, det skal vel strengt tatt sportslig leder sammen trenerteamet.

Men styreleder, sammen med styre skal legge forholdene til rette for satsingen. Men uansett så er Koteng valgt, men ikke kom å kalle meg Oslo-borger, når jeg er født og oppvokst i Trondheim.

Det provoserer, spesielt når det kommer fra en ikke-trønder. Syns også redaktør av Nidaros bør nevne at han er i familie med spiller på RBK, vinklingen kan bli helt feil.

Skriv innlegg på Trønderdebatt.no «

Bli med i debatten i Trøndelag!

Artikkeltags