Kolstad-spilleren valgte å legge opp etter fjoråretssesong. Nå har Kolstad-trener Stian Gomo vært på tråden til Brandmo, og fått ja fra kantspilleren.

Nå skal spilleren bidra ut sesongen.

– Henvendelsen var både overraskende og ikke. Med Adrians (Aalberg) alvorlige kneskade, hadde jeg tenkt tanken på at en henvendelse kunne komme. Jeg hadde også så vidt nevnt tema til samboer Mina, sier Brandmo til klubbens hjemmeside.

Måtte ta grep

Venstrekanten Aalberg røk korsbåndet tidligere i år, og er satt ut av spill resten av sesongen.

– Det var selvsagt ikke så bra med to så ferske på den posisjonen. Sander (Rønning) har sant nok skaffet seg litt rutine, mens unggutten Magnus Stølefjell overhodet ikke har det. Hadde Adrian skulle vært ute i fem-seks uker, kunne vi fortsatt som vi har gjort, men ikke når det dreier seg om hele resten av sesongen, sier trener Stian Gomo.

– Derfor ble vi enige om å forespørre Daniel om han kunne tenke seg et comeback ut sesongen. Vi var veldig klar på at Sander er den vi satser på, men at det vil være en ekstra trygghet å ha Daniel og hans rutine i troppen, både for Sander og for resten av spillergruppa, forteller Gomo videre.

Spesiell situasjon

Brandmo brukte kun én dag for å tenke på avgjørelsen. Nå ser han for seg å bruke halvannen uke for å komme i god form.

– Men med den spesielle situasjonen med korona har vi ikke lagt spesielle planer, verken reiser eller noe annet, derfor kunne dette passe for meg, for oss. I går ga jeg derfor beskjed om at jeg var klar for å være med ut sesongen, sier Brandmo til klubben.

Brandmo var kun 24 år gammel da han bestemte seg for å legge opp.

– Det er flere som har reagert. Det er litt rart at håndballen ikke har gitt meg det jeg trodde det skulle. Det er lange dager, og noen er tunge. Jeg lever med å ha to 100-prosentjobber og det tar på til slutt, uttalte Brandmo til Nidaros da han hadde annonsert at han skulle gi seg.

Brandmo fikk også spørsmål om han ville gjøre comeback hvis det ble europacupspill på Kolstad, noe de nå har fått. Da svarte han:

– Hehe, nei. Da kommer jeg og ser på.

Nå venter nye måneder på håndballbanen for kantspilleren.