– Jeg har i hele min arbeidskarriere jobbet med salg og kunderelasjoner. Enten man selger pølser, kaffe eller fysisk sikring, så er det fortsatt kundereisen som er i fokus, sier Gøran Andersen i en pressemelding.

46-åringen er ansatt som ny regionsjef for Rosings Industriers regionkontor Midt-Norge på Heimdal. De beskriver seg selv som en virksomhet som leverer løsninger innen områdesikring, byggeplassikring og trafikk & miljø.

Andersen får ansvaret for å utvikle både organisasjonen og aktivitetsnivået.

20 års erfaring

– Vi skal jobbe målrettet med å øke kjennskapen til hva virksomheten Rosing er, og hva virksomheten kan hjelpe kundene med. Lokal markedsføring og tiltak for større synlighet vil være viktig. Samtidig retter vi oss direkte mot eksisterende og potensielt nye kunder, sier den nye regionsjefen.

Andersen kommer fra en tilsvarende stilling i samme bransje og har i tillegg mer enn 20 års erfaring som leder i store selskap som Rema 1000, Narvesen og Circle K.

Lokalt vil nok flere dra kjensel på ham fra idrettsmiljøet, som tidligere styreleder for Nidaros Ishockeyklubb. Engasjementet i klubben har allerede kommet til syne.

Åpnet pengesekken

– Det var utrolig moro for meg å få anledning til å starte den lokale markedsføringen ved å bli samarbeidspartner med Nidaros Hockey, sier Andersen.

Rosing går inn som individuell samarbeidspartner med klubbens «poengkonge» David Hallstrøm. Dette samarbeidet har gitt umiddelbare resultater i form av salg og oppdrag.

Nidaros hockey spiller denne helga to bortekamper mot Gjøvik i 1. divisjon. Kampene kan du se på Nidaros lørdag og søndag.

Daglig leder Morten Oskarsen hos Rosings Industrier sier følgende om den nye regionsjefen:

– Vi er ekstremt heldige som får Gøran Andersen med på laget. Med utgangspunkt i regionkontoret på Heimdal ser vi et stort potensial for å utvikle oss videre i dette området, sier Morten Oskarsen i pressemeldingen.

Lederskiftet er kommer etter ønske fra avtroppende regionsjef Geir Åldstedt om å trappe ned etter 13 år i stillingen.