Bekrefter sjokkovergangen til RBK: - En drøm

Ole Sæter og Ranheim herjet med Jerv tidligere i høst. Nå skal han møte langt større klubber enn lagene i OBOS-ligaen.

Ole Sæter og Ranheim herjet med Jerv tidligere i høst. Nå skal han møte langt større klubber enn lagene i OBOS-ligaen. Foto:

Ole Sæter er klar for Rosenborg.

DEL

Det bekrefter Rosenborg på sine hjemmesider onsdag.

Ole Sæter, som fyller 25 år senere i vinter, går fra Ranheim til RBK etter bare ett år i fjæra. Han har skrevet under en treårs-kontrakt med eliteserieklubben.

– Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakta. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ole Sæter til RBK.no.

I forrige uke ble det kjent at RBK la inn millionbud på spissen, som kommer fra Tyholt og som tidligere i karrieren har spilt for Sverresborg, Kristiansund 2 og Nardo etter at han var ferdig som junior i Trond.

– Ole har hatt en annerledes vei til Rosenborg enn hva andre trøndere bruker å ha. Det viser at det er flere veier til «målet». Ole er en spennende spiller som vi har stor tro på skal slå til her, sier sportslig leder Mikael Dorsin til rbk.no.

Klubben opplyser samtidig at spissen sliter med en ankelskade. Sæter skadet seg i sin praktkamp da han scoret tre mål mot Åsane i eliteseriekvaliken. Ranheim vant 4-1, men ble slått ut av Sogndal i deres andre kamp i kvaliken.

Rosenborg mistet tidligere i dag Samuel Adegbenro til Norrköping, mens Ranheim-keeper Even Barli besluttet å legge opp.

Artikkeltags

laster
Se kommentarer

Kommentarer til denne saken