Politiet melder søndag kveld at en bedrift på Vikhammer i Malvik skal ha blitt frastjålet en dieselvarmer i løpet av helga. Dieselvarmeren er blitt brukt til å varme opp et lagerlokale, tvitrer politiet.

Det er ellers meldt om flere tyverier i Trondheim i løpet av helga.

Både natt til lørdag og natt til søndag har politiet fått meldinger om flere innbrudd i boder på fire ulike steder i Trondheim.

Søndag formiddag opplyser politiets operasjonsleder, Anlaug Oseid, at de er på vei til Sandgata med en patrulje etter melding om innbrudd i en bod.

– Vi fikk melding om innbruddet klokken fem over halv elleve. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natta. Nå har vi en patrulje på stedet som skal se om vi får gått gjennom videoovervåkning og andre ting, sier Oseid.

Hun vet foreløpig ikke hva som er blitt stjålet.

Politiet har også fått melding om to andre innbrudd i natt, i en bod på Singsaker og i en garasje på Ranheim.

– Garasjeporten er brutt opp. Flere gjenstander er borttatt, blant annet en høytaler, skriver politiet på Twitter søndag formiddag.

Natt til lørdag ble det gjort innbrudd i boder tilknyttet et leilighetskompleks på Lade.

Der skal det være snakk om en bod som er brutt opp i kjelleren. Det skal også være skader på en annen bod som ser ut til å være forsøkt brutt opp, uten at gjerningspersonene har lyktes med dette, opplyser politiets operasjonsleder Anlaug Oseid.

– Vi vet ikke om tilfellene har en sammenheng med hverandre, men det har vært en del i disse tre områdene det siste halvannet døgnet, sier Oseid.

– Det kan være lurt for sameier og styrer å ha gode kameraovervåkningssystemer. Vi pågriper og sikter flere for innbrudd i boliger og boder ved hjelp av gode videoovervåkningsbilder.