Superstjernen er for øyeblikket i gang med sin Justice World Tour, men har nå måtte avlyse konserter i Toronto, New York og Philadelphia.

Det skjer etter at Bieber selv tok til Instagram fredag for å orientere om at han har fått påvist Ramsay Hunt syndrom, noe TV 2 først omtalte i Norge.

– Jeg ville oppdatere dere på hva som har skjedd. Som dere sikkert kan se fra ansiktet mitt, har jeg dette syndromet kalt Ramsay Hunt syndrom. Det er fra et virus som angriper nerven i øret mitt og ansiktsnervene mine, sier 28-åringen.

Syndromet har gjort at deler av ansiktet til Bieber er lammet.

– Dette er ganske alvorlig, som dere kan se. Jeg skulle ønske det ikke var tilfelle, men det er tydelig at kroppen min forteller at jeg må bremse ned, og jeg håper dere forstår, sier han videre i videoen.

- God tid

Bieber skal etter planen ha en utsolgt konsert på Leangen 7. august. Kristian Digre i Livesentralen kan foreløpig berolige de 40.000 som har kjøpt billett.

– Det er avlyst i Toronto nå, men det er enda to måneder til han kommer hit, og det er god tid, sier Digre.

Arrangøren av konserten på Leangen har vært i kontakt med managementet til verdensstjernen etter at det ble kjent at han har fått sykdommen, og sier at de ikke er redde for at konserten i Trondheim ikke skal gå som planlagt.

– Det er ingenting som indikerer at den ikke gjør det. Dette er en sykdom som leges helt på tre uker hvis den behandles tidlig, og det ser det ut til at den har blitt. Vi krysser fingrene for at han blir raskt frisk igjen, sier Digre.

– Vi planlegger for at alt går som planlagt, avslutter han.

Bildeserie

Se bildene: Disse er på Neon-festivalen lørdag