AtB varsler endringer

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto:

Mandag 30. mars innføres det nye rutetider for lokal- og regionbuss i Trøndelag. Endringene kommer i tillegg til allerede innstilte skolelinjer.

DEL

Ruteendringen førstkommende mandag vil gjelde for buss i regionene i hele Trøndelag.

For Trondheimsområdet (Trondheim, Malvik og Melhus) og for hurtigbåt og ferge, ble det gjennomført ruteendring mandag 23. mars.

For å sikre forutsigbarhet

Nedjusteringene i rutetilbudet gjennomføres først og fremst for å ha sjåfører i beredskap i perioden som kommer, skriver AtB i en pressemelding.

Korrespondanser mellom ulike transportmidler er ivaretatt, ifølge selskapet. AtB anbefaler likevel at passasjerer som reiser med buss og båt søker opp reisen for informasjon om hvilke avganger dette gjelder.

Beklager ulempene

«For å sikre et forutsigbart kollektivtilbud over tid, reduserer vi nå antall avganger slik at vi har sjåfører i beredskap. Samtidig er det viktig for oss å ivareta nok kapasitet der det er behov, for alle som er avhengig av å reise kollektivt», sier direktør for kommunikasjon og drift, Grethe Opsal i pressemeldingen.

«Vi beklager dersom dette medfører ulemper for noen av passasjerene våre, men håper på forståelse for at vi må gjøre noen endringer i denne spesielle situasjonen»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken