Her får du tilgang til Nidaros og alle Amedias aviser.

Aldri har behovet for informasjon vært større enn det er nå. Av den grunn gjør Amedia – som eier Nidaros og 73 lokalaviser i hele landet – grep. I en internmelding til alle ansatte i Amedia skriver direktør for forbrukermarked i Amedia, Haakon Johansen:

– Unntakstilstanden som er oppstått som følge av korona-pandemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte. Derfor vil nå 493.000 abonnenter på Amedias dagsaviser og største fådagersaviser bli tilbudt fri digital tilgang til alle Amedias aviser og nettsteder. Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april måned for disse abonnentene. Med dette offensive grepet vil avisene hjelpe folk å forstå hvordan korona-situasjonen påvirker dem og deres nærmiljø, men også hvordan det påvirker familie og venner og folk de bryr seg om i andre deler av landet.

Dette betyr at du som Nidaros-abonnent kan lese alle plussartikler og alt innhold i aviser som for eksempel Nordlys, iFinnmark, Rana Blad, Avisa Nordland og Helgelendingen i nord, men også avisene sør i landet som Romerikes Blad, Bergensavisen, Drammens Tidende og Fredriksstad Blad.

Relevant informasjon fra hele landet

Ansvarlig redaktør i Nidaros, Arne Reginussen, er glad for at Nidaros og Amedia nå kan tilby alle abonnenter tilgang til Amedias aviser.

– Vi merker på pågangen fra våre lesere at behovet for informasjon er stort. Og korona får konsekvenser for hele landet, ikke bare for oss her i Trondheim. I denne krisen vi nå opplever, er det viktig med relevant informasjon. Den informasjonen kan like godt være fra et annet sted i Norge enn Trondheim. At Amedia nå gjør dette grepet for å gjøre landet vårt litt mindre, gjør meg stolt.

Her får du tilgang til Nidaros og alle Amedias aviser.