Politiet fikk melding om at en mann ble skutt på Lademoen kl. 02:37 torsdag 30. september. Mannen er på St. Olavs hospital og er ikke livstruende skadd.

Oppdatert 14.00: Ifølge Adresseavisen har en mann blitt hentet ut i håndjern etter en væpnet aksjon mot et bygg på Lademoen.

Oppdatert: Like etter klokken 10.00 opplyser påtelansvarlig Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt at en mann og en kvinne er pågrepet i saken. De jakter fortsatt to personer.

Les også: To personer pågrepet etter Lademoen-skyting

- Dette er en alvorlig hendelse og vi har fullt fokus på å finne gjerningspersonen(e). Det er gjennomført innledende avhør av fornærmet, samt politiet er i gang med tekniske undersøkelser ved åstedet, sier Bente Bøklepp, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Politiet ønsker tips i saken og alle observasjoner av personer og kjøretøy er av interesse. Personer som har sett eller hørt noe i tidsrommet kl. 02:00-03:00 i området Anders Buens gate – Anton Kalvås gate på Lademoen, legg inn tips på: tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.