Det var sist tirsdag at musikeren Åge Aleksandersen tente på alle plugger da han oppdaget at noen hadde laget en falsk instagramprofil på Åge & Sambandet.

– Jeg er så sint at det ryker av meg, så jeg vet ikke om det er lurt av meg å si noe nå, sa Åge Aleksandersen til Trønder-Avisa samme dag.

Mange henvendelser

Han fortalte at han da hadde fått mange henvendelser den siste tiden om aktiviteten på den falske kontoen «age_aleksandersen_backup».

– Vedkommende, han eller hun, som har opprettet denne siden, forsøker å oppnå tjenester ved å utgi seg som oss. Det er ganske sprøtt, sa Åge tirsdag.

Lørdag kunne han via sin facebookprofil opplyse om at den falske instagramprofilen nå er borte, slettet eller lukket.

– Uansett er den borte. Tusen takk til all dere her som bidro til at dette ble løsningen, skriver Åge på Facebook-siden.

Takke alle som bidro

Han takker også til alle som meldte fra til Instagram og sendte Åge skjermbilder av utvekslingen av teite, dumme meldinger fra vedkommende som hadde opprettet den falske profilen.

Saken ble meldt til politiet onsdag denne uken, og nå gjenstår det å se om det lykkes med å identifisere vedkommende som sto bak den falske profilen. I så fall kommer han til å bli en kjent person hvis Åge gjør alvor av hva han sa til Trønder-Avisa tirsdag.

– Hvis jeg finner ut hvem det er skal jeg presentere han hver dag på min facebooksiden, slik at alle de vel 120.000 følgerne kan få se hvem det er.