Åge avlyser 17 konserter - satser på streamet versjon som plaster på såret til fansen

KARANTENE: Åge Aleksandersen måtte oppholde seg hjemme eller aller nådigst i sin skrivestue Tårnet på havna i Trondheim i mars. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  FOTO: PER-MAGNE MIDJO

KARANTENE: Åge Aleksandersen måtte oppholde seg hjemme eller aller nådigst i sin skrivestue Tårnet på havna i Trondheim i mars. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. FOTO: PER-MAGNE MIDJO

Av
DEL

Kulturminister Abid Raja kom lørdag med den ikke uventete kunngjøringen med å forlenge forbudet mot arrangementer med over 500 deltakere fram til 1. september.

For Åge Aleksandersen betyr det at hele sommersesongen må avlyses. Turnestarten skulle vært i Namsos 5. juni. I alt 17 konserter sto på turneprogrammet utover sommeren. Alle bortsett fra tre er plottet inn før 1. september.

Åge beklager avlysningen i et facebook-innlegg lørdag ettermiddag.

- Vi er selvfølgelig veldig lei oss og beklager dette. Vi jobber nå med å lage en streamet konsert for dere her på Facebook. Det er et stort apparat som må settes i gang så det vil nok ta en stund før det hele er oppe og står. Vi håper da å levere en feiende flott konsert for dere, skiver Åge.

Han ber også fansen om tilbakemeldinger på streaming-forslaget.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken